Kaikki vuokramökit, mökkivinkit ja mökkiopas mökkinetistä!

Murtohälytin mökille

Hyvä varashälytinjärjestelmä mökille vaatii tiettyjä ominaisuuksia. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 
1) Akkuvarmennus sähkökatkoksien ajaksi. Varashälytin toimii, vaikka vorot olisivat katkoneet mökin sähköt talon ulkopuolelta ennen murtoa. Hälytin lähettää kaatkoksesta aina myös tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoituksen valittuun numeroon tai osoitteeseen. Puhelin on tietenkin nopeampi.

2) Kuvan lähetys hälytyksen yhteydessä. Murtohälytin lähettää valokuvia tai videokuvaa matkapuhelimeen liiketunnistimen huomatessa liikettä kännykkään. Kuvia voi myös koskatahansa erikseen pyytää tekstiviestillä omaan puhelimeen.

3) Ulko- ja sisäsireenit. Riittävät ulko- ja sisäsireenit pelästyttävät varkaat helposti. Mökkinaapurin mahdollisen murtotarkastuksen pelko kasvaa.

 
4) Vartiointipalvelut. Hälytyksen sattuessa vartiointipalvelun miehet kiiruhtavat tarkistamaan mökille, mitä siellä on tapahtunut. Onko varkaita vielä paikalla itseteossa vai onko jokin muu asia laukaissut hälyttimet. Vartiat ehkäisevät käynnillään myös murron jälkeisiä lisävahinkoja. Lunta tai vettä voi sataa sisään rikotusta ikkunasta jne.

Katso myös muut vinkit mökkimurtojen ehkäisemiseksi. Tutustu tarkemmin eri valmistajien ja vartiointiyhtiöiden palveluihin Mökkinetin linkeistä:

 
Murtohälyttimet ja vartiointipalvelut:

* Securitas Direct
* GSM-hälytin
* 4Safe
* Security Easy
* Turvatuotteet
* ElisaVahti
* Securitas Shop
* Securitas
* Hälytin 65
* Murtomiehet
* Turvatiimi
* Vartiomiehet
* Läyliäisten sähkö
* Turvallisuustuote2 kommenttia

 • BiiSafe

  Helppo ja edullinen vaihtoehto erilaisten tilojen valvontaan on BiiSafe-turvajärjetelmä. Tila voi olla: koti, mökki, varasto, kioski, asuntovaunu, vene jne.

  Sijoitat vain BiiSafe sovelluksella varustetun matkapuhelin/tabletti-laitteen valvottavaan tilaan, mitään muuta et välttämättä tarvitse. Tällä hetkellä sovellus on saatavilla iOS-laitteille (iPhone, iPad, iPod) ja Android-puhelimille/tableteille (5.11.2012).

  Valvovassa laitteessa on mm. seuraavat ominaisuudet: Kuvat/videot, ilmoitukset sähkökatkosta/akun tasosta ja sijaintitiedot. Sovellus kuuntelee myös ääniä ja tunnistaa hälytysäänet, kuten palo- tai varashälyttimet. Voit etäohjata toisesta kännykästä/tabletista valvontaa päälle/pois ja pyytää kuvia/videoita. Saat hälytykset puhelimeesi (hälytys ilmestyy äänimerkin kera näyttöön vaikka sovellus ei ole päällä). Valvonta toimii 2G/3G/4G-verkoissa sekä Wi-Fin kautta.

  Laitteen käyttöönotto on yksinkertaista, annat vain sähköpostiosoitteeen ja valitsemasi salasanan tilin luontia varten. Kun lisäät laitteita tiliin, annat vain samat tunnukset ja laite liitetään automaattisesti tiliisi. Et tarvitse mitään IP-osoitteita tai palomuuriasetuksia, kuten useissa muissa valvontalaitteissa. BiiSafella on erilaisia palvelutasoja, myös täysin maksuton Free-tili.

  Lisää tietoja: www.biisafe.fi

  Terveisin
  Pekka Kettunen
  BiiSafe Oy

 • Kodinturva.net

  Tervetuloa tutustumaan helppokäyttöisiin ja langattomiin GSM murtohälyttimiin sekä IP valvontakameroihin!

  Syksy lähestyy, joten on taas aika kiinnittää huomiota kodin ja kesämökin valvontaan. Nyt se on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan. Murtohälyttimillämme ei ole kuukausimaksua, joten laitteet ovat omiasi ja käytettävissäsi heti oston jälkeen. Sinun tarvitsee vain laittaa SIM-kortti hälyttimeen, tallentaa haluamasi puhelinnumerot, asentaa tunnistimet ja luovuttaa avaimenperäkauko-ohjaimet perheenjäsenille. Lisäksi voit vielä liimata paketin mukana tulevat tarrat postilaatikkoon, oviin ja ikkunoihin. Vakiovarusteena tulevat ovi- ja liikkeentunnistimet sekä 110db sireeni takaavat, että Sinun kotisi on turvassa kutsumattomilta vierailta.

  IP -valvontakameramme tarjoavat sinulle mahdollisuuden tarkkailla kotiasi matkapuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneeltasi mistä vain 24×7. Kameramme toimivat myös mainioina hälytyslaitteina, ottaen kutsumattomista vieraista kuvat liiketunnistimen avulla. Automaattinen infrapunaominaisuus nappaa todella tarkat kuvat myös pilkkopimeässä ja lähettää ne sinulle sähköpostiisi salamannopeasti.

  Tule tutustumaan tuotteisiimme lisää jo tänään! –

  http://www.kodinturva.net

Kommentoi

Mokki.net - Mökkinetti - Mökkiopas